De Groninger Reddingsbrigade

De Groninger Reddingsbrigade is een vereniging van vrijwilligers en houdt zich voornamelijk bezig met het opleiden van kinderen en volwassenen. Zowel de opleidingen zwemmend redden als elementair zwemmen worden bij ons gegeven. Daarnaast heeft de Groninger Reddingsbrigade een (jeugd)marathonteam en verzorgen wij EHBO opleidingen en de opleiding tot Lifeguard.

De Groninger Reddingsbrigade beschikt over een reddingseenheid met goed getrainde personen, die bij rampen ingezet kan worden. Verder bewaken wij onder andere evenementen in en rond het water, zeil- en roeiwedstrijden, survivalruns, zwemwedstrijden etc. Verder kan de Groninger Reddingsbrigade met al haar kennis en ervaring assisteren bij zoekacties van personen in en rond het water.

De Groninger Reddingsbrigade is een gezellige en veelzijdige vereniging voor alle leeftijden. Naast de vele opleidingen die je bij ons kan volgen en bewakingen waar je aan deel kan nemen, organiseert de Groninger Reddingsbrigade vele activiteiten voor haar leden. Je kunt hierbij denken een nieuwjaarsfeest, (kerst)borrels, jeugdweekend etc.

Lees meer over het ontstaan van de GRB

Activiteiten

27 april

Koningsdag - Zwembad gesloten

Locatie: Groningen
Datum: 27/04/2018
27 april

Koningsdag Groningen

Locatie: Groningen
Datum: 27/04/2018
28 april

Open dag GRB

Locatie:
Datum: 28/04/2018
01 mei

Meivakantie - Vrij zwemmen

Locatie: Groningen
Datum: 01/05/2018
04 mei

Dodenherdenking - Helperzwembad gesloten

Locatie: Groningen
Datum: 04/05/2018
1 2 3 4 5 6

Sponsors