We mogen weer zwemmen!

We mogen weer zwemmen!! Nadat half mei bekend werd dat de zwembaden van de Gemeente Groningen weer open zouden gaan heeft onze commissie opleidingen keihard gewerkt aan een plan van aanpak. Met dit plan van aanpak moesten we aantonen dat we ons konden houden aan de 1,5 meter afstand in het zwembad en de andere geldende regels. Ons plan is als snel goedgekeurd waarvoor dank aan de commissie!!

Omdat we het aantal zwemmers in het bad moeten beperken kan iedereen helaas maar eenmaal per twee weken terecht voor zijn/haar lessen. Alle leden zijn hier per mail over geïnformeerd en we merken gelukkig dat het rooster en de regels goed wordt nageleefd.

Toch willen we jullie vragen om op de volgende punten te letten:

– max 5 minuten vooraf aan de les aanwezig of anders buiten het zwembad wachten
– Na het zwemmen het zwembad verlaten. Buiten kan gepraat worden met 1,5 mtr afstand.
– max 4 personen in de kleedkamers van zwembad De Parrel
– max 6 personen in de kleedkamers van het Helperzwembad
– Kleed je snel, zodat er ook ruimte is voor de volgende
– Schoenen in de zwemzaal is niet toegestaan. Wij adviseren slippers te gebruiken. In het zwembad zijn overschoentjes aanwezig bij uitzondering.
– Blijf 1.5 mtr afstand houden
– Desinfecteer je handen bij binnenkomst
– Kom naar het zwembad met je zwemkleding aan
We wensen iedereen nog veel zwemplezier tot aan de zomervakantie! De laatste les in het helperzwembad is 30 juni en in de Parrel op 3 juli. Helaas is er dit jaar geen laatste les met vrijzwemmen, dit kunnen we namelijk niet doen binnen de huidige regels.