Serious Rescue 2016

Actie agenda teamOok dit jaar doet de GRB weer mee aan Serious Rescue voor Serious Request: een drie dagen (17 t/m 19 december) lange vaartocht richting het Glazen Huis (dit jaar in Breda) waar namens 45 brigades een cheque overhandigd wordt. Het goede doel van dit jaar is het verminderen van de ‘stille killer’ longontsteking.

Net als vorig jaar vormen we dit jaar een combiteam met RSG-Safety (Strandwacht Gemeente Sluis). Onze ploeg heeft er heel erg veel zin en wil graag veel geld ophalen voor het goede doel door middel van leuke acties door heel Nederland. Eén van die acties is het inzamelen van lege statiegeld flessen. Wil jij ons helpen en het goede doel steunen?? Neem dan op dinsdag of vrijdag je flessen mee naar het zwembad en lever ze in!! Ook zamelen we op zaterdag 26 november flessen in bij de Albert Heijn in Paterswolde. Verder staan we op 9 december op de Kerstmarkt in Helpman en op 10 december in Roden. Hier kunt u bij onze kraam langs komen om een zelfgemaakte kerstversieringen te kopen of deel te nemen aan een activiteit. De volledige opbrengst gaat naar Serious Rescue.
Verder zijn alle tips voor leuke acties en mogelijke samenwerking/sponsoring van bedrijven van harte welkom! Volg ons op Facebook via @SRteamGrunnRSG.opbrengst gaat naar Serious Rescue.