Promotie evenementen April

In april 2016 waren we aanwezig bij twee mooie evenementen waar de GRB zichzelf kon promoten. Op 23 April waren we bij de Walk for Life rond het Hoornsemeer. Dit evenement is loop en hardloop wedstrijd waarbij geld wordt opgehaald voor onderzoek naar kanker. Ter opluistering van het evenement zijn er verschillende hulpverleningsdiensten aanwezig waaronder een aantal spectaculaire voertuigen van Defensie. Natuurlijk draagt de GRB ook graag haar steentje bij en daarom waren onze twee snelle boten aanwezig om het publiek kennis te laten maken met de reddingsbrigade en een rondje mee te nemen op de boot. Ook was onze vlet aanwezig op het plein zodat men deze van dichtbij kon bekijken en nog een folder kon meenemen.

Op 27 april was het natuurlijk Koningsdag en net als de afgelopen jaren waren we daarom aanwezig op de sport/spelmarkt aan de Westerhaven. Met onze GRN0-19 en een promotiekraam met veel info en leuke spullen presenteerden we onszelf aan het publiek. Ondanks het slechte weer waren er ontzettend veel mensen die tussen de buien door een kijkje kwamen nemen en de GRN0-19 trok veel jonge belangstellenden.

Bij beide evenementen hebben we onze boten laten zien, veel kunnen vertellen over de GRB en mensen heel wat mooie foto’s bezorgd. We kijken terug op twee hele geslaagde  en gezellige evenementen!

DSC_8206 (2) DSC_8219 DSC_8257DSC_8257DSC_8206 (2)