Lifeguard examen

Lifeguard examen

Na een seizoen hard trainen zou de Lifeguard groep op 21 juni examen doen. Helaas heeft dit examen door omstandigheden op het laatste moment niet door kunnen gaan. Hierna is direct actie ondernomen door de opleiders van de groep en het bestuur. Samen met de examinatoren van de bond hebben zij direct een nieuwe datum kunnen plannen; 28 juni. Naast het vastleggen van de examinatoren moesten er ook 8 nieuwe ‘slachtoffers’ gevonden worden om een scenario te spelen. Dankzij een ieders inzet hebben wij ervoor kunnen zorgen dat er op zaterdag 28 juni examen afgenomen kon worden. Iedereen enorm bedankt voor de snelle actie en hulp!!

Het examen voor Lifeguard wordt niet in het zwembad afgenomen maar buiten op het water, de locatie hiervoor was dan ook het Hoornsemeer waarbij we gebruik hebben kunnen maken van de faciliteiten van Kaap Hoorn. Het examen verliep goed en het weer hielp daarbij ook een handje. Afgezien van een korte hevige regenbui heeft iedereen goed kunnen genieten van het zonnetje dat zich af en toe liet zien. Nadat het examen was afgenomen moesten de kandidaten nog een dik uur wachten op de uitslag, een spannend moment.. De examinatoren kwamen na lang wachten aangelopen met het fantastische nieuws dat iedereen geslaagd was!  Niet alleen voor de kandidaten, maar ook zeker voor de opleiders is dit een geweldig resultaat. Chapeau!

Iedereen werd bedankt voor de hulp die dag en bij de diploma-uitreiking was ruimte voor een persoonlijke noot. Ook de opleiders werden namens de groep bijzonder bedankt en kregen namens hen een cadeau aangeboden.

Wij feliciteren:

Danielle de Jonge, Elke Forkink, Emma Smit, Evert-Jan Dam, Francis Wierenga, Geert-Jan Veenker, Jacqueline van den Bosch, Jeroen Schelhaas, Leo de Jeer, Marjet de Boer, Sebastiaan Wiegmans

Lifeguard-examen