Lentefeest GRB

Op 14 maart vond het GRB Lentefeest plaats. Omdat al onze leden de afgelopen tijd weer hard gewerkt hebben voor de brigade vonden we het tijd voor een mooi feestje.
S’middags werd er gestart met een kennismaking met het varend redden voor onze jeugdleden. Het was een koude dag maar het bleef gelukkig droog en we hebben daarom heerlijk kunnen oefenen met onze twee snelle boten, een waterscooter van RSG-Safety en een aantal reddingsmiddelen. Het was super leuk om te zien hoe enthousiast de jeugdleden (en de aanwezige ouders) waren over dit gedeelte van het reddingsbrigade werk en we hopen deze leden in de toekomst te mogen verwelkomen in onze waterhulpverleningsploeg! Na de vaarmiddag was het tijd om op te warmen in het speeltuingebouw van Paddepoel waar pannekoeken werden gebakken en gegeten en de kinderen daarna weer werden opgehaald! Dank aan de organisatoren, chauffeurs en keukenploeg voor het mede mogelijk maken van deze top middag!
S’avonds was het tijd voor het programma voor de leden van 16 jaar en ouder. Vanaf 18.30 uur druppelden de leden het speeltuingebouw binnen en om 19.00 uur arriveerde het eten; Pizza! Leuk om te zien was dat sommige leden zich in een mooie tropische outfit hadden gehesen en iedereen had in elk geval zijn/haar zonnige humeur meegenomen. Tijdens het eten werden er nog een aantal leden in het zonnetje gezet: de Commissie EHBO voor hun grote inzet, Mark Leupen voor de organisatie van de vaarmiddag en Peter Stuit vanwege zijn 50 jarig lidmaatschap (en 10 jaar voorzitter)! Peter nogmaals van harte gefeliciteerd!
Na het eten begonnen de band (Beauty Kees) en DJ (Jan-Taeke) te spelen en werd het nog een gezellige avond! Dank voor de aanwezigheid iedereen!

DSC_6823

DSC_6832

DSC08193

DSC08233