Bijzonderheden bij het diplomazwemmen

Geen les:

Op dinsdag 28 juni en dinsdag 5 juli is er alleen tijd voor de examens. Alle andere groepen zwemmen niet. Op dinsdag 1 juli zijn er examens voor het zwem ABC. De Fases A1 en A2 (dus de kinderen in het ondiepe) krijgen wel zwemles. Vanaf 18.00 uur is er ook zwemmen voor de brevetten Junior Redder, Zwemmend Redder en Life Saver.

Op vrijdag 8 juli is er, in het diepe, alleen tijd voor de examens, doe je niet mee met het examen dan is er geen zwemles. Fases A1 en A2 (dus de kinderen in het ondiepe) krijgen wel zwemles. Je mag natuurlijk altijd komen kijken!

 

Gezondheidsverklaring

Tijdens de examens moeten wij gezondheidsverklaringen van iedereen (behalve de kinderen die voor A, B of C afzwemmen) kunnen tonen aan de examencommissie. Deze zijn 12 maanden geldig. Ik wil iedereen vragen om de gezondheidsverklaring in te vullen en bij mij in te leveren. Je kunt dit formulier vinden op ons intranet, maar ik zal zorgen dat iedereen het ook in een bijlage via de mail krijgt.

Lees eerst zorgvuldig, voordat je hem in laat vullen!

 

Life Savers (LS)

Alle kandidaten die het Life Saver examen doen moeten hun ID-kaart meenemen en een geldig EHBO diploma met pasfoto erop (LS2). Op 5 juli zal de groep LS 1 hun schriftelijke theorie examen alvast gaan doen (15 minuten voor aanvang melden in de kantine). LS 1 begint om 18.15 uur, dus je bent aanwezig om 18.00 uur. Kandidaten voor LS2 hebben mondeling theorie examen. Ook hier geldt: 15 minuten voor aanvang melden in de kantine.

Let op: De theorie moet je halen. Als je de theorie niet haalt, mag je niet meedoen met de praktijk.

Kom op tijd naar het zwembad. Uiterlijk om 18:10 uur bij de douches aanwezig zijn als je om 18.15 uur moet starten.

Trek de juiste kleding aan. Is je kleding niet goed, dan mag je niet deelnemen aan het examen.