De Groninger Reddingsbrigade

De Groninger Reddingsbrigade is een vereniging van vrijwilligers en houdt zich voornamelijk bezig met het opleiden van kinderen en volwassenen. Zowel de opleidingen zwemmend redden als elementair zwemmen worden bij ons gegeven. Daarnaast heeft de Groninger Reddingsbrigade een (jeugd)marathonteam en verzorgen wij EHBO opleidingen en de opleiding tot Lifeguard.

De Groninger Reddingsbrigade beschikt over een reddingseenheid met goed getrainde personen, die bij rampen ingezet kan worden. Verder bewaken wij onder andere evenementen in en rond het water, zeil- en roeiwedstrijden, survivalruns, zwemwedstrijden etc. Verder kan de Groninger Reddingsbrigade met al haar kennis en ervaring assisteren bij zoekacties van personen in en rond het water.

De Groninger Reddingsbrigade is een gezellige en veelzijdige vereniging voor alle leeftijden. Naast de vele opleidingen die je bij ons kan volgen en bewakingen waar je aan deel kan nemen, organiseert de Groninger Reddingsbrigade vele activiteiten voor haar leden. Je kunt hierbij denken een nieuwjaarsfeest, (kerst)borrels, jeugdweekend etc.

Lees meer over het ontstaan van de GRB

Activiteiten

05 juli

Examens JR + praktijk LS

Locatie: Groningen
Datum: 05/07/2019
09 juli

Vrijzwemmen - laatste les

Locatie: Groningen
Datum: 09/07/2019
12 juli

Vrij zwemmen - laatste les

Locatie: Groningen
Datum: 12/07/2019
13 juli

Zomervakantie

Locatie:
Datum: 13/07/2019 - 25/08/2019
27 augustus

Eerste les

Locatie: Groningen
Datum: 27/08/2019
1 2 3 4 5

Sponsors

Bosch Car Service Autoborg Bosch Car Service Autoborg Bosch Car Service Autoborg